Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Καλάθια» αλληλεγγύης για τους αδύναμους ενόψει Πάσχα και Ραμαζανιού από τον Ερυθρό Σταυρό

«Καλάθια» αλληλεγγύης για τους αδύναμους ενόψει Πάσχα και Ραμαζανιού από τον Ερυθρό Σταυρό

0

Τοποθετήθηκαν από το περιφερειακό τμήμα Ξάνθης σε σούπερ μάρκετ της περιοχής, προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης

 

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των συμπολιτών μας, με την ευκαιρία των εορτών του «Πάσχα» και του «Ραμαζανιού» ξεκίνησε την διαδικασία συλλογής τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής, με κύριο μέλημα και σκοπό κάλυψη των βασικών τους αναγκών. Για τον λόγο αυτό, ήδη βρίσκονται στα πολυκαταστήματα της πόλης μας συγκεκριμένα «καλάθια» του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα τρόφιμα και είδη υγιεινής.

Στο σχετικό κάλεσμά του το περιφερειακό τμήμα Ξάνθης του Ερυθρού Σταυρού αναφέρει: «Σας καλούμε λοιπόν να βοηθήσετε το έργο μας, προσφέροντας τρόφιμα, όπως (γάλα, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, κ.α.), είδη ατομικής υγιεινής κ.α., τα οποία θα διατεθούν σε ευπαθείς και οικονομικά ασθενέστερες πληθυσμιακές ομάδες του Ν. Ξάνθης τόσο την περίοδο των εορτών του «Πάσχα» όσο και την περίοδο του «Ραμαζανιού». Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, που τόσα χρόνια στέκεστε έμπρακτα αρωγοί και συμπαραστάτες στο Ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βραβεύει φοιτητές, καθηγητές και αφυπηρετήσαντες το ΔΠΘ την ημέρα των Τριών Ιεραρχών

Σε εκδήλωση τη Δευτέρα στην Κομοτηνή   Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης πραγματοποι…