Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΣ Ξάνθης: Πήρε και το κύπελλο ο Άρης Πετεινού μετά το πρωτάθλημα

ΕΠΣ Ξάνθης: Πήρε και το κύπελλο ο Άρης Πετεινού μετά το πρωτάθλημα

0

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αβδήρων

Ο Άρης Πετεινού αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης, κατέκτησε το Σάββατο και το κύπελλο επικρατώντας στον τελικό της Ελπίδας Γενισέας με ανατροπή και σκορ 2-1 και τώρα θα διεκδικήσει την άνοδό του στη Γ΄Εθνική σε αγώνες μπαράζ το Μάιο.

Με δύο γκολ των Χριστοφορίδη και Τουρατζίδη μέσα σε ένα τρίλεπτο, στο 74′ με πέναλτι και στο 76′ με πλασέ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Άρης ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο ημίχρονο με το τέρμα του Πανταζίδη.

Το ματς ένταση, δοκάρι, τρία ακυρωθέντα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δυο κόκκινες κάρτες στο τελευταίο δεκάλεπτο, στον mvp Πάρη Κοτόπουλο με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Μπουνταγκίδη στον χώρο του κέντρου, ανακόπτοντας αντεπίθεση της Γενισέας και απευθείας κόκκινη στον Μπουνταγκίδη για κουτουλιά αμέσως μετά στον Κοτόπουλο.

Στο 85′ η Γενισέα είχε μεγάλη φάση για την ισοφάριση όταν ο Κριεζής γύρισε στο σημείο του πέναλτι για τον Ξαντινίδη αλλά αυτός δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα αντίπαλα δίχτυα με τον Ρέβη να κόβει σωτήρια. Δόθηκαν άλλα πέντε λεπτά καθυστερήσεων, αλλά δεν άλλαξε τίποτα και η ομάδα του Βασίλη Τοροσίδη ήταν αυτή που σήκωσε τελικά το κύπελλο.

Ξέφρενα τα πανηγύρια για τους παίκτες αλλά και τους οπαδούς του Άρη Πετεινού, οποίος πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία θα πάει στα μπαράζ ανόδου ενώ τη νέα σεζόν θα εκπροσωπήσει μαζί με τον ΑΟΞ τον Νομό Ξάνθης στο Κύπελλο Ελλάδος.

ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΙΣΕΑΣ (Ασήμ Χατζητερζόγλου): Ζαρζακόπουλος, Βασιλειάδης, Μπουνταγκίδης Αλ. Μπουνταγκίδης Ι., Δημητριάδης, Μακράκης, Κριεζής, Πανταζίδης (55′ Πεντεζίδης), Ξαντινίδης, Τσέκος, Μελισσόπουλος (62′ Παπαδόπουλος- λ.τρ. 71′ Χαριτίδης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Ανέστης Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Ρέβης,  Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Χριστοφορίδης, Πουτακίδης, Παυλίδης (90+2′ Κουτσομιχάλης), Φλώρος (60′ Τυριάκης), Κοτόπουλος, Εφέντη, Τουρατζίδης (86′ Μαλαδένης Β.)

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αβδήρων

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, με ανακοίνωσή του, για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Πετεινού αλλά και για την ομάδα της Γενισέας που επίσης προέρχεται από το δήμο Αβδήρων. Αναφέρει συγκεκριμένα ο δήμαρχος:

«Ο Δήμαρχος Αβδήρων συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ποδοσφαιρικών Συλλόγων Μ.Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ και ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ  για την συμμετοχή τους στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Συγχαίρει τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Μ.Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης  και του κυπέλλου και εύχεται ανάλογη καλή πορεία στο μέλλον  με πολλές διακρίσεις και στις δύο ομάδες.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …