Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Επισκέπτεται σήμερα την Καβάλα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Στύλιος

Επισκέπτεται σήμερα την Καβάλα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Στύλιος

0

Θα ενημερώσει τους παραγωγούς για το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών, τη νέα ΚΑΠ και τις νέες προκηρύξεις του ΠΑΑ

 

Θεσμική επίσκεψη στην Καβάλα, για ενημέρωση των αγροτών, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Δευτέρα 11 Απριλίου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Στύλιος.

Ο υφυπουργός θα βρεθεί στο 10:30 στην Χρυσούπολη, στο δημαρχείου του Δήμου Νέστου, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους από τον αγροτικό σύλλογο Νέστου,  τον κτηνοτροφικό σύλλογο Καβάλας, την ΕΑΣ Νέστου (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) και τον ΤΟΕΒ Νέστου.

Στις 13:00 ο κ. Στύλιος θα βρίσκεται στο δημαρχείο του Δήμου Παγγαίου όπου θα έχει συνάντηση με την ΕΑΣ  Παγγαίου και με εκπροσώπους του ΤΟΕΒ Πιέριας κοιλάδας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καβάλα θα έχει ακόμα συναντήσεις με  θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους των αγροτών της Καβάλας.

Στις συναντήσεις, ο κ. Στύλιος θα παρουσιάσει τις δράσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και θα ενημερώσει τους παραγωγούς για το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών, τη νέα ΚΑΠ και τις νέες προκηρύξεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νο mood(y’s)

Σίγουρα τα κυβερνητικά στελέχη έκαναν τον εύλογο συνειρμό. Η έκθεση της Moody’s που δημοσι…