Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη πραγματοποίησαν οι «4» της αντιπολίτευσης

Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη πραγματοποίησαν οι «4» της αντιπολίτευσης

0

Συζητήθηκαν θέματα προγραμμάτων, χρηματοδοτήσεων και υποδομών του δήμου Ξάνθης

 

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης πραγματοποίησαν οι τέσσερις συνεργαζόμενοι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022.

Θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα προγραμματισμένα Έργα υποδομών και Ανάπτυξης της Περιφέρειας και η συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, η Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, η επαναλειτουργία της διόδου του Άγιου Κωνσταντίνου, τα αποτελέσματα της Διακομματικής Επιτροπής Ανάπτυξης της Θράκης, η επιπλέον ανάγκη στήριξης του Νοσοκομείου μας και των άλλων δομών υγείας που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, η λειτουργία του κτιρίου της οικίας Μ. Χατζιδάκι, η χρήση του χώρου Γκέρινκ  κ. ά.

Όπως μετέφεραν οι Σάββας Μελισσόπουλος, Γιάννης Παπαχρόνης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου και Πασχάλης Λύρατζης που συμμετείχαν στη συνάντηση: «ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρτίδης με συνεργατική διάθεση, ευγένεια και τεχνοκρατική αντίληψη μας παρέθεσε τις θέσεις του και τις πρωτοβουλίες που έχει μέχρι σήμερα αναλάβει κατά την άσκηση των καθηκόντων του και από κοινού συμφωνήσαμε η συνεργασία μας αυτή να συνεχιστεί για το καλό της Ξάνθης, αναλαμβάνοντας από κοινού πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν τα προβλήματα του τόπου μας, αλλά ταυτόχρονα και τις πρωτοπόρες ιδέες ή τις καλές πρακτικές οι οποίες θα συμβάλουν στην επίλυσή τους.

Ο Δήμος Ξάνθης και η Περιφέρεια ΑΜΘ θα πρέπει πάντα να είναι δύο απόλυτα συνεργαζόμενοι φορείς, για το καλό της Ξάνθης μας».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπήκε ανάδοχος για το κυνοκομείο του δήμου Αβδήρων

Θα κατασκευαστούν 25 σπιτάκια για τα αδέσποτα – Μόνιμη πρόσληψη κτηνιάτρου   Δήμαρχος Αβδή…