Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο νέα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στο χώρο αναμονής του ΚΤΕΛ Δράμας

Δύο νέα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στο χώρο αναμονής του ΚΤΕΛ Δράμας

0

Δύο ακόμη πρόστιμα σε ιδιοκτήτες καταστημάτων της ΑΜΘ για μη χρήση μάσκας από τους εργαζομένους τους. Παραβάσεις βεβαιώθηκαν και στους ίδιους τους υπαλλήλους

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, την Τρίτη 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 75.002 έλεγχοι. Βεβαιώθηκαν συνολικά 118 παραβάσεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν 12 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Αναλυτικά οι έλεγχοι και τα αποτελέσματα:

  • 56 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 54 πρόστιμα των 300 ευρώ και 2 των 150 ευρώ, εκ των οποίων 2 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • 7 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ, εκ των οποίων, 5 στο Βόρειο Αιγαίο και 2 στη Θεσσαλία.
  • 55 παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Ειδικότερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη βεβαιώθηκαν:

-3 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη και εργαζόμενους καταστημάτων. Επιπλέον, 2 παραβάσεις σε ιδιοκτήτες καταστημάτων, για απασχόληση εργαζομένων χωρίς μάσκα,

-2 παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας σε χώρο αναμονής ΚΤΕΛ της Δράμας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η μέθη «μοιραία» και για τα ατυχήματα του Ιουνίου στην ΑΜΘ

Καταγράφηκε ως κυριότερη αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. 162 παραβάσεις σε ένα μήνα γ…