Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Αφιερώματα Χαιρετισμός και πρόσκληση του Προέδρου Γιώργου Χαραλαμπίδη

Χαιρετισμός και πρόσκληση του Προέδρου Γιώργου Χαραλαμπίδη

0

Από τον Σύλλογο Ποντίων Ξάνθης

Μετά από τις αρχαιρεσίες τις 20ης Μαρτίου, μέσα από τις οποίες αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης, βρέθηκα στην τιμητική θέση του προέδρου του Συλλόγου. Μια θέση από την οποία πέρασαν άξιοι και πρωτοπόροι άνθρωποι, με τελευταίο τον  προκάτοχο μου κ. Ρωμανίδη Θεόδωρο, ο οποίος κράτησε γερά το τιμόνι του  συλλόγου τα τελευταία 10 χρόνια, δίνοντας την ψυχή και τον καλύτερο  εαυτό του.

Με νέο Δ.Σ πλέον, που απαρτίζεται από ανθρώπους με όρεξη και μεράκι, αναλαμβάνουμε τα ηνία με την πεποίθηση ότι θα φανούμε αντάξιοι συνεχιστές της μακράς ιστορίας του Συλλόγου, καθώς και των προσδοκιών των φίλων και μελών του. Διατηρώντας τον μέγιστο σεβασμό στην πολιτιστική μας παράδοση και κληρονομιά, το Δ.Σ του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης, έχει ήδη σχεδιάσει μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, με αφετηρία αυτές που θα πραγματοποιηθούν την 19η Μαϊου, επετειακή ημερομηνία της Γενοκτονίας των Ποντίων. Το γεγονός αυτό αποτελεί σταθμό για τον ποντιακό ελληνισμό, καθώς στιγμάτισε το σύνολο της ανθρωπότητας.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις, λαμβάνοντας πάντα υπόψη  τις  επικρατούσες συνθήκες,οι οποίες τα τελευταία χρόνια υπαγορεύουν και την λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης,  από την στιγμή της ίδρυσης του,παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός. Αυτό το οφείλει, σε όλους όσοι δίνουν κομμάτι του εαυτού τους, για την πρόοδο και εξέλιξη του. Καλώ όλους, όχι μόνο αυτούς που έλκουν την καταγωγή τους από τις χαμένες πατρίδες, να περάσουν το κατώφλι του Συλλόγου και να γίνουν κοινωνοί της παράδοσης και του πολιτισμού. Ο Σύλλογος είναι ανοιχτός για όλους.

Με θερμές ευχαριστίες και ευχές για την καινούρια περίοδο που ξετυλίγεται μπροστά μας, σας περιμένουμε στον Σύλλογο με μεγάλη χαρά.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Συλ.Ποντίων Ν.Ξάνθης
Γεώργιος Ι. Χαραλαμπίδης

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αφιερώματα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…