Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β΄Εθνική Ανδρών Μπάσκετ: ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης – ΑΟ Γαλάτιστας 84-76

Β΄Εθνική Ανδρών Μπάσκετ: ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης – ΑΟ Γαλάτιστας 84-76

0

Νίκη πέτυχε εντός έδρας ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης επί του ΑΟ Γαλάτιστας με 84-76.  Αναφέρει η ανακοίνωση του ξανθιώτικου συλλόγου για το παιχνίδι:

«Ένας σύλλογος, ακόμη κι αν είναι αθλητικός, πρέπει να ενδιαφέρεται για ό,τι συμβαίνει γύρω του, από τη στιγμή που ασχολείται με την αγωγή μικρών παιδιών, καθώς ο ρόλος του, δεν είναι μόνο η αθλητική εκπαίδευση αλλά και η ευρύτερη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, μεταλαμπαδεύοντας τις αρχές του αλτρουισμού, της αγάπης για τον συνάνθρωπο, της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης.

Παίρνοντας υπόψιν, όλα τα παραπάνω, η Ανδρική μας Ομάδα, σήμερα, επικοινώνησε το μήνυμα, “ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ”, “STOP THE WAR”.

Ένα μήνυμα, τόσο επίκαιρο όσο ποτέ, κατά της αδικίας, υπέρ της ειρήνης, βάζοντας ένα λιθαράκι στη δημιουργία κλίματος συμπαράστασης προς τους βαλλόμενους ανθρώπους, θύματα, πρόσφυγες,  μικρά παιδιά…

Στα αγωνιστικά θέματα, προχθές στο ΔΑΚ, διεξήχθη ένας αγώνας διαφήμιση για την καλαθοσφαίριση, το σκορ 84-76, ενδεικτικό της ποιότητας του παιχνιδιού.

Η ομάδα μας έπαιξε εξαιρετικά, παρά τις απουσίες βασικών παικτών, όπως του Θεόδωρου Χριστοφορίδη και του Αντώνη Ζαμπάκη, λόγω τραυματισμών.

Τα εύσημα για το όμορφο μπάσκετ που παίχτηκε δεν ανήκουν μόνο στην ομάδα μας, αλλά και στον αντίπαλο, στην ομάδα του Α. Ο. Γαλάτιστας, που διέθετε άριστους αθλητές, έμπειρους, με άψογη συμπεριφορά.

Εν κατακλείδι, το ωραίο μπάσκετ το συνοδεύει μια άψογη διαιτησία από τον κύριο Κολοκυθά και τον κύριο Κωνσταστινέλη, οι οποίοι δίδαξαν πώς πρέπει να είναι μια αλάνθαστη διαιτησία, με συνέπεια ούτε οι ομάδες ούτε οι φίλαθλοι να ασχολούνται μ’ αυτήν.  Όλοι οι παίχτες μας, έπαιξαν εξαιρετικά, με ομαδικό πνεύμα!

Συγχαρητήρια,  αξίζουν εκτός από τους διαιτητές και τους παίχτες μας, φυσικά στον εξαιρετικό προπονητή μας, τον Γιάννη Θερμό,  που με υψηλό αίσθημα ευθύνης προετοίμασε τους παίχτες με τέτοιο τρόπο παρ’ όλα τα προβλήματα, καθώς και σε όλη την προπονητική ομάδα,  τον κ. Χρήστο Παπαδόπουλο και τον κ. Γιαρίμογλου Ιωάννη!

Α’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 20-21, Β’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 41-37, Γ’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 63-51, Δ’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 84-76

Διαιτητές: οι κ.ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΛΗΣ

Προπονητική ομάδα  οι κ Θερμός Ιωάννης,Παπαδόπουλος Χρήστος  και Γιαρίμογλου Ιωάννης

Πόντοι: Μπουτσακτσή Αλή 22, Σαββουλίδης Χαράλαμπος   21(2), Γρούδος Δούκας 20(2), Θεοδωρίδης Μίλτος 6, Μελαδιανός Πόλης, 6(2) , Τσίτσος Δημήτρης, 4, Κουρτίδης Απόστολος, 3(1), Ράπτης Γιώργος,  2, Πενλίδης Τάσος ,Καρανικολίδης Δημήτρης, Κλωναράς Άκης

 

Η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία Νατάσα Μακρή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…