Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Την ‘Αγάπη’ επισκέφθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου

Την ‘Αγάπη’ επισκέφθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου

0

Συζήτησε με τα μέλη ΔΣ του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ν. Ξάνθης

 

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης επισκέφθηκε το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «η Αγάπη».

Σχετικά, ο σύλλογος σημείωσε: “Πραγματικά για εμάς αποτελεί μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή αφού για πρώτη φορά υποδεχτήκαμε στα γραφεία μας, διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον τα τελευταία είκοσι πέντε (25) έτη.

Μέσα σε πνεύμα συζήτησης και αλληλοκατανόησης ανταλλάξαμε ιδέες και σκέψεις για το πώς από κοινού θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην περιοχή μας, ώστε να στηρίξουμε επιπλέον το Νοσοκομείο μας, κάτι που βεβαίως ούτως ή άλλως πράττουμε εδώ και σαράντα επτά (47) συναπτά έτη.

Η πανδημία και ο covid-19 μέσα στο έτος λογικά θα ξεπεραστεί και θα πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, προκειμένου να συνεχίζουμε να βοηθούμε και συμπαραστεκόμαστε τόσο στους συμπολίτες μας όσο και στους συνανθρώπους μας που καρτερούν με αγωνία από εμάς να αιμοδοτήσουμε ώστε να ζούνε αυτοί αξιοπρεπώς.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για μια συνάντηση εφ’ όλης της ύλης στο γραφείο της διοικήτριας με τη συμμετοχή και των υπηρεσιακών παραγόντων του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της περιφερειακής ενότητάς μας, προκειμένου να προγραμματίσουμε και καταστρώσουμε από κοινού τα σχέδιά μας για τα επόμενα έτη”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δωρεάν rapid test και την επόμενη εβδομάδα στον Δήμο Ξάνθης

Ίδια παραμένουν τα σημεία δειγματοληψίας   Συνεχίζεται από τον Δήμο Ξάνθης, σε συνεργασία …