Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τέσσερις ακόμη συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ και μία καταδίωξη

Τέσσερις ακόμη συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ και μία καταδίωξη

0

Κατασχέθηκαν συνολικά τρία ΙΧ με τους οδηγούς να στερούνται διπλώματος οδήγησης-Στην τρίτη περίπτωση ο διακινητής έφερε πλαστική βάρκα και μαχαίρι

Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη 1-2/3, σε περιοχές της Δράμας, της Ροδόπης και του Έβρου, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Τρίτης, σε επαρχιακή οδό της Δράμας, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα  σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης αστυνομικοί συνέλαβαν τον άλλο δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικού ελέγχου σε άλλο ΙΧ που οδηγούσε ο δεύτερος διακινητής και μετέφερε παράνομα πέντε  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε αγροτική οδό ο δράστης τράπηκε σε φυγή αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 21-1-2022 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Τέλος, το πρωί της Τετάρτης στην παρέβρια περιοχή Διδυμοτείχου, αστυνομικοί συνέλαβαν το τρίτο  διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τρείς  μη νόμιμους μετανάστες. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι συνολικού μήκους 8,2 εκατοστών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…