Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παραλαμβάνεται το κυνοκομείο Ξάνθης

Παραλαμβάνεται το κυνοκομείο Ξάνθης

0
kinokomeio

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής την Τρίτη ορίζεται η Επιτροπή Παραλαβής του έργου

 

Τακτική, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, και ώρα 09:30 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση χορήγησης παράτασης τής αριθμ.πρωτ.15968/13-07-2021 σύμβασης για την υπηρεσία: «Έλεγχος ή επανέλεγχος και πιστοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των δημοτικών κτιρίων, σχολείων και αθλητικών κέντρων του Δήμου Ξάνθης, με το πρότυπο ΕΛΟΤ HD384»
  2. Έγκριση του 1ου ΣΠ τής μελέτης: «Μελέτη πεζογέφυρας & διαμόρφωσης κόμβου σύνδεσης Παλιάς και Νέας Χρύσας»
  3. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Εργασίες βελτίωσης και αποκατάσταση κολυμβητηρίου Δήμου Ξάνθης, φάση Α΄»
  4. Έγκριση/παραλαβή τής Α’ φάσης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη διαμόρφωσης και ρυθμίσεις οδικής ασφάλειας 4 σχολικών δακτυλίων του Δήμου Ξάνθης»
  5. Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση στην ΑμεΑ, σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ξάνθης»
  6. Ορισμός της Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή κυνοκομείου Δήμου Ξάνθης»
  7. Έγκριση του από 16-3-2022 πρακτικού αποσφράγισης & ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του διαγωνισμού με τίτλο:
  8. Διαίρεση ή μη της σύμβασης σε τμήματα για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ (ΤΑΡΤΑΝ) & ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ»
  9. Εισήγηση στο Δημοτικός Συμβούλιο, για την έγκριση τής 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022
  10. Παράταση έως 31-05-2022 των Συμβάσεων Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου τού προσωπικού που απασχολείται στο Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19
  11. Οικονομική ενίσχυση Συλλόγων

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος

Ολοκληρώθηκε η…απόβαση των τουρκικών γρι – γρι που σάρωναν όλο τον χειμώνα τα αφρόψαρα Ο μ…