Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Οκτώ νέες συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

Οκτώ νέες συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

0

Οι δύο ακινητοποιήθηκαν μετά από καταδίωξη. Τα ΙΧ έφυγαν από το οδόστρωμα αλλά δε σημειώθηκε τραυματισμός των επιβαινόντων

Συνελήφθησαν από την Παρασκευή έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, οκτώ διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Παρασκευής, στην επαρχιακή οδό Μάνδρας-Μικρού Δερείου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το όχημα αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα,  ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή σε παρακείμενο αγροτεμάχιο χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός και ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός αλλά συνελήφθη.

Επίσης, το πρωί της ίδιας ημέρας σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός- διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ακολούθως το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός και ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη συνέχεια, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας , στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες.

Επίσης, το πρωί του Σαββάτου στην παρέβρια περιοχή Ψαθάδων, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με φουσκωτή βάρκα, τρεις  μη νόμιμους μετανάστες. Σύμφωνα με την αστυνομία, με τη σύλληψη των δύο διακινητών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα είκοσι  περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τούρκικο έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.

Ακόμη, το βράδυ της Κυριακής, στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί βανάκι και να μεταφέρει πέντε  μη νόμιμους μετανάστες.

Και τέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στην επαρχιακή οδό Αρδανίου – Φερών, αστυνομικοί συνέλαβαν τους άλλους δύο άντρες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε βανάκι και να μεταφέρουν έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…