Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Ήττα εντός από τον Πανσερραϊκό και τέλος της συνεργασίας με τον Πέρκο

Λεύκιππος: Ήττα εντός από τον Πανσερραϊκό και τέλος της συνεργασίας με τον Πέρκο

0

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Η άσχημη εμφάνιση που έκανε την Κυριακή ο Λεύκιππος, τον οδήγησε σε ήττα στο γήπεδό του από τον Πανσερραϊκό 58-60, δρομολογώντας και την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέφανο Πέρκο, καθώς σύμφωνα με την διοίκηση, η ομάδα βρίσκεται πλέον εκτός στόχων.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, ο Λεύκιππος έκανε στα πρώτα δυο δεκάλεπτα άσχημες επιλογές, άστοχα σουτ και πολλά λάθη, με το σκορ να είναι 25-26. Στο 3ο δεκάλεπτο ο Λεύκιππος παρουσίασε το καλό πρόσωπο του καθώς μέσα σε 10 λεπτά σημείωσε περίπου όσους πόντους σημείωσε στα πρώτα 20 λεπτά (23 έναντι 25). Αυτή η άνοδος έφερε και προβάδισμα με σκορ 48-43. Στο τελευταίο μέρος της συνάντησης ο Πανσερραϊκός έσφιξε την άμυνα του, ο Λεύκιππος δεν βρήκε τις επιθετικές λύσεις και μαζί με την αστοχία στις ελεύθερες βολές έφεραν το 2ο εντός έδρας κίτρινο φύλλο αγώνα.

Την Τετάρτη ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε για την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή: «Ο ΑΟ ΛΕΎΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της ομάδας μπάσκετ με τον Στέφανο Πέρκο, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, επιστήμονα και επαγγελματία. Η διοίκηση του ΛΕΎΚΙΠΠΟΥ συμφώνησε με τον κ. Πέρκο πως το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, που είναι πλέον εκτός στόχων αλλά και των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ιδίου, στην παρούσα φάση είναι να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Στέφανο Πέρκο για όσα προσέφερε στην ομάδα μας τη δύσκολη αυτή χρονιά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Θα είναι πάντα ένας φίλος και Δάσκαλος για τον Σύλλογο μας

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…