Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ενέργεια Καταφτάνει την Κυριακή το φυσικό αέριο στην πόλη μας

Καταφτάνει την Κυριακή το φυσικό αέριο στην πόλη μας

0

Έχει προγραμματιστεί  από την ΔΕΔΑ η τροφοδότηση του κεντρικού αγωγού αν το επιτρέψει ο καιρός

 

Την είδηση  ανακοίνωσε στο «Ε» ο υπεύθυνος της ΔΕΔΑ κ. Γιώργος Τελκιρίδης –  Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία της σύνδεσης θα μπορούν να συνδεθούν

 

Την Κυριακή 3 Απριλίου καιρού επιτρέποντος, έχει προγραμματιστεί να γίνει η τροφοδοσία  με φυσικό αέριο του κεντρικού αγωγού που διαπερνά την πόλη. Την είδηση  ανακοίνωσε στο «Ε» ο υπεύθυνος της ΔΕΔΑ κ. Γιώργος Τελκιρίδης, εξηγώντας πως αυτό σημαίνει ότι σε όσες περιοχές έχει τοποθετηθεί δίκτυο θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο και οι ενδιαφερόμενοι που έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία που προαπαιτείται για την  σύνδεση θα μπορούν να συνδεθούν.  Πρόσθεσε δε ότι παρά το γεγονός ότι η τιμή του φυσικού αερίου έχει αυξηθεί λόγω της ενεργειακής κρίσης, υπάρχει ενδιαφέρον για συνδέσεις και ότι αυτό αναμένεται να αυξηθεί το Φθινόπωρο. Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα εκσκαφής συνεχίζεται κανονικά και τώρα υπάρχει εργοτάξιο στις παράλληλες οδούς της Τσιμισκή.

Να αναφέρουμε τέλος πως από την υποβολή της αίτησης για σύνδεση έως να τελεσφορήσει όλη η διαδικασία απαιτείται χρονικό διάστημα ενός μηνός.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ενέργεια
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…