Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδίωξη διακινητή στο Εύλαλο

Καταδίωξη διακινητή στο Εύλαλο

0

Μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες με κλεμμένο αυτοκίνητο. Καταδίωξη διακινητή και στο Διδυμότειχο

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, σε περιοχές της Ξάνθης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Ορεστιάδας, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Πέμπτη το απόγευμα στην εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ευλάλου  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί σε αυτοκίνητο και να μεταφέρει, τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε για το όχημα, έχει δηλωθεί κλοπή στις 24-2-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, την Παρασκευή, στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει, έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε οι οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκαν το παραπάνω οχήματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…