Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γ΄Εθνική Μπάσκετ: Νίκη εκτός έδρας για τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ – Ήττα για την Ασπίδα

Γ΄Εθνική Μπάσκετ: Νίκη εκτός έδρας για τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ – Ήττα για την Ασπίδα

0

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ μέσα στο γήπεδο της Καλαμαριάς σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα που κρίθηκε στην παράταση, ενώ αντίθετα η Ασπίδα έχασε στην έδρα της από τον πολύ ισχυρό Ιωνικό.

Γράφει για τη νίκη του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ η πρόεδρος του Συλλόγου Νατάσα Μακρή

«Ένας συγκλονιστικός αγώνας, για γερά νεύρα, εκτυλίχθηκε  στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Από την αρχή προπορευόμασταν με διαφορά 10+ πόντους, δείχνοντας η ομάδα μας ότι θα έχει τα ηνία του αγώνα. Η εξέλιξη του όμως, κυρίως στο 2ο και 4ο δεκάλεπτο,  μας έκανε να χτυποκαρδίσουμε. Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση, που προπορευόμασταν καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Ευχαριστούμε ολόψυχα,  τους παίχτες μας και τον προπονητή μας, Γιάννη Θερμό, που με το πολύ καλό του κοουτσάρισμα, φτάσαμε στο σημερινό αίσιο αποτέλεσμα!

Ιδίως, στο τέλος του τελευταίου δεκάλεπτου, ενώ έμεναν 17,7 δευτερόλεπτα και χάναμε με 5 πόντους, οι παίχτες μας βρήκαν το σθένος, με καθαρό μυαλό και με την καθοδήγηση του προπονητής μας και οδήγησαν τον αγώνα στην παράταση.

Ευχαριστούμε και το φίλαθλο κοινό που έδωσε τον αέρα της νίκης στους παίχτες μας, εμψυχώνοντάς τους!  Φίλοι των παιχτών μας, συγγενείς και παλιοί μας παίχτες,  όπως ο Αναστάσιος Παύλου και ο Χρήστος Τάσσος, ήρθαν στο γήπεδο για να μας στηρίξουν!

Ανάμεσά τους και ο Προπονητής από το  Διδυμότειχο,  κ. Φώτης Καρλιώτης, που μας τίμησε με την παρουσία του! Σχεδόν όλο το ΔΣ, σύσσωμο, ήταν στον αγώνα, δείχνοντας πόσο δεμένη είναι  η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ!

Ο αγώνας όμως είχε κι ένα άσχημο συμβάν, τον τραυματισμό του παίχτη μας, Πόλη Μελαδιανού! Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και του αφιερώνουμε αυτή μας τη νίκη!

Α’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 7-17, Β’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 29-31, Γ’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 35-50, Δ’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 61-61. Παράταση 65-72

Προπονητική ομάδα οι κ.Θερμός Ιωάννης, Παπαδόπουλος Χρήστος και Γιαρίμογλου Ιωάννης.

Πόντοι : Μπουτσακτσή Αλή 23(1), Γρούδος Δούκας   21(3), Ζαμπάκης Αντώνης 16(1), Χριστοφορίδης Θεόδωρος 7, Μελαδιανός Πόλης 2, Τσίτσος Δημήτρης 2, Θεοδωρίδης Μίλτος 1, Σαββουλίδης Χαράλαμπος, Κλωναράς Άκης, Καρανικολίδης Δημήτρης, Κουρτίδης Απόστολος.

Διαιτητές οι κ. Χατζηχαρίδης και Διαμαντής»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …