Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Επανέρχονται τα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής της ΦΕΞ από την Τετάρτη 6/4

Επανέρχονται τα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής της ΦΕΞ από την Τετάρτη 6/4

0

Δέκα τρίωρες συναντήσεις έως τις 8/6 στο Λαογραφικό Μουσείο με τον διδάσκοντα Κώστα Καβανόζη

Μετά τη διακοπή του δεύτερου κύκλου των μαθημάτων Δημιουργικής Γραφής λόγω των γενικότερων δυσμενών συνθηκών του χειμώνα, το εργαστήρι της ΦΕΞ ανακοινώνει την επανέναρξή τους την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

Ενημερώνει ο διδάσκων του Εργαστηρίου, Κώστας Καβανόζης:  «Στις οκτώ τρίωρες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν τις Τετάρτες από 6/4 ως και 8/6 2022 στις 18:15 στο Λαογραφικό Μουσείο, θα γράψουμε δικά μας πρωτότυπα κείμενα, θα τα κουβεντιάσουμε, θα τα μικρύνουμε, θα τα μεγαλώσουμε, θα προσπαθήσουμε με τη δουλειά μας να τα κάνουμε καλύτερα. Και αν καταφέρουμε στο τέλος να εκδώσουμε ένα μικρό συλλογικό βιβλίο-όπως είχε γίνει στη λήξη του πρώτου κύκλου των μαθημάτων με την έκδοση της συλλογής διηγημάτων ‘’Στο ίδιο τραπέζι’’ (2020)-, τότε θα μπορούμε να λέμε ότι έχουμε πετύχει πολλά».

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλέσουν στο 6992822792 προκειμένου να λάβουν επιπρόσθετη πληροφόρηση

Βιογραφικό Σημείωμα Κώστα Καβανόζη

Ο Κώστας Καβανόζης είναι φιλόλογος και διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής, αντικείμενο το οποίο έχει διδάξει στο Τμήμα Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στο ΠΜΣ «Δημιουργική Γραφή» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και σε ποικίλα σεμινάρια. Το προσεχές διάστημα πρόκειται να κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο «Πατάκης» η μελέτη του «Μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικότητας». Έχει εκδώσει έξι λογοτεχνικά βιβλία, ορισμένα από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στις βραχείες λίστες των Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνίας (2012 και 2018) και των Λογοτεχνικών Βραβείων των περιοδικών «Αναγνώστης» (2016 και 2018) και «Διαβάζω» (2012). Κείμενά του δημοσιεύονται σε εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικές σελίδες, έχουν παιχτεί στο θέατρο και έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, τα αλβανικά και τα γαλλικά. Το 2012 απέσπασε από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου της Γαλλίας (CNL) υποτροφία συγγραφής. Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…