Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έμπρακτη αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό από τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης

Έμπρακτη αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό από τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης

0

Συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης την Κυριακή στο ΔΑΚ

 

Στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, συνδράμει και ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του, για συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, προκειμένου να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας  (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά), φάρμακα και υγειονομικό υλικό (αντιπυρετικά, φυσιολογικοί οροί, κολλύρια, γάζες αποστειρωμένες, σπρέυ επούλωσης τραυμάτων, αλοιφές για εγκαύματα, συσκευές ορών για ενδοφλέβια έγχυση φαρμάκων, σύριγγες όλων των μεγεθών, αιμοστατικά, στολές προστασίας ολόσωμες για τον Covid-19, ιατρικές μάσκες, απολυμαντικά χεριών και επιφανειών, θερμόμετρα, κουτιά Πρώτων Βοηθειών).

Η συλλογή των αγαθών θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ, την ώρα του αγώνα της Ανδρικής μας Ομάδας την Κυριακή, 20/3/2020 στις 5μμ και τη διάρκεια των προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΆΝΘΗΣ, σε όλα τα γήπεδα που γίνονται οι προπονήσεις, (ΔΑΚ,  “ΑΛ.ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ”, “Κλειστό γυμναστήριο 3ου Δημοτικού”).

«Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων! Είμαστε με τους λαούς που δοκιμάζονται! Είμαστε με τον άνθρωπο!», σημειώνει η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, Αναστασία Νατάσα Μακρή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …