Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διάσχιση Σταυρούπολη-Κομνηνά-Κρωμνικό-Γαλάνη την Κυριακή με τον ΕΟΣ Ξάνθης

Διάσχιση Σταυρούπολη-Κομνηνά-Κρωμνικό-Γαλάνη την Κυριακή με τον ΕΟΣ Ξάνθης

0

Μια ξεχωριστή σε ομορφιά περιήγηση διοργανώνεται με αφετηρία τη σιδηροδρομική μετάβαση στη Σταυρούπολη

Την ερχόμενη Κυριακή 20 Σεπ. 2022, ο ΕΟΣ Ξάνθης έχει προγραμματίσει διάσχιση η οποία θα ξεκινήσει από την Σταυρούπολη και αφού περάσει από τα Κομνηνά και το Κρωμνικό θα καταλήξει στις όχθες του ποταμού Νέστου, στη Γαλάνη και στους Τοξότες.

Αφετηρία θα είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός Ξάνθης, όπου θα συγκεντρωθούμε το αργότερο στις 07.10 το πρωί. Στο λεωφορείο του ΟΣΕ, θα επιβιβαστούμε στις 07.35, και σε 25΄λεπτά περίπου οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται στην Σταυρούπολη. Μετά το πέρας της διάσχισης στη Γαλάνη, οι συμμετέχοντες έχουν να επιλέξουν μεταξύ της παραμονής τους στο αναψυκτήριο και της προσυνεννοημένης επανόδου τους στην Ξάνθη, ή της επιστροφής τους από τη στάση Τοξοτών έως το ΚΤΕΛ Ξάνθης (ή το σιδηροδρομικό σταθμό Ξάνθης), με λεωφορείο της τακτικής συγκοινωνίας (16.30, διερχόμενο από Καβάλα).

Πρόβλεψη για τον καιρό: Κυρίως αίθριος και διαστήματα με αυξημένη συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1ο έως 8ο C και η υγρασία από 24- 55%. Άνεμοι ασθενής μεταξύ 2-4 bf Β-ΒΑ (ελαφριά αύρα) & ορατότητα 72-100%.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…