Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Διάλεξη με θέμα «Κινηματογράφος και σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία»

Διάλεξη με θέμα «Κινηματογράφος και σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία»

0

Αυτή την εβδομάδα στην «Ακαδημία» Δομή Δια Βίου Μάθησης ΑΜΘ με την Μαρία Δημάση, Καθηγήτρια στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας & Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών

 

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 συνεχίζουν διαδικτυακά οι διαλέξεις στις δύο θεματικές ενότητες του 7ου κύκλου της Ακαδημίας – Δομής Διά Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, για τις δύο θεματικές ενότητες «Δια Βίου Μάθηση, Εκπαίδευση & Απασχόληση» & «Κοινωνία και Ευ ζην εν μέσω πανδημίας» θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη με θέμα «Κινηματογράφος και σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία» από την κ. Μαρία Δημάση, Καθηγήτρια στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας & Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η ΠΑΜΘ, υπενθυμίζει ότι η«Ακαδημία» αποτελεί μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δράση, κατά την οποία καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδoς παραδίδουν εθελοντικά, με τρόπο απλό και κατανοητό, διαλέξεις για όλους τους πολίτες σε επιμέρους γνωστικά αντικείμενα και θεματικά πεδία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…