Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ “Career Days” στο Praktiker Ξάνθης

“Career Days” στο Praktiker Ξάνθης

0

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Στην Praktiker Hellas, αναζητούμε άτομα γεμάτα όρεξη και πάθος για νέα ξεκινήματα! Και γι’ αυτό σε περιμένουμε στις 31/03 στο κατάστημα Ξάνθης, για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην εταιρία μας.

Τα Career Days είναι εκδηλώσεις καριέρας, ανοιχτές προς το κοινό, κατά τη διάρκεια των οποίων κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας επισκεφθεί στα καταστήματά μας, να συναντηθεί με εκπρόσωπο της εταιρίας μας, να περάσει από συνέντευξη και να αξιολογηθεί για απασχόληση σε μία από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο εκάστοτε κατάστημά μας και συγκεκριμένα στις 31/03 στην Ξάνθη.

Στην Praktiker Hellas, στο Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY στην Ελλάδα, για μια ακόμη φορά καινοτομούμε. Δίνουμε πρόσβαση σε νέους ανθρώπους να γνωρίσουν τη δουλειά μας και να εργαστούν πλάι μας, όπως κάνουμε εδώ και 30+ χρόνια στο πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων και με την ομάδα των 1.600 εργαζομένων μας.

Άλλωστε, για εμάς κινητήριος δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας και γι’ αυτό επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη της ομάδας μας!

Σε περιμένουμε την Πέμπτη 31/03!

Praktiker Ξάνθης: Flamingo Retail Park | 5ο χιλ. Ε.Ο. Ξάνθης-Κομοτηνής, ΤΚ 67 100

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…