Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το ζήτημα της ενεργειακής κρίσης στο επίκεντρο της συνάντησης Τσιλιγγίρη με τον υπουργό Περιβάλλοντος

Το ζήτημα της ενεργειακής κρίσης στο επίκεντρο της συνάντησης Τσιλιγγίρη με τον υπουργό Περιβάλλοντος

0

Μετέφερε στον Κώστα Σκρέκα το εντεινόμενο πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Ο βουλευτής αιτήθηκε μέτρα στήριξης σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες εστιάζοντας στον πρωτογενή τομέα λόγω της αύξησης των τιμών

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνο Σκρέκα συζήτησε το φλέγον ζήτημα της ενεργειακής κρίσης που πλήττει όλη την ελληνική κοινωνία ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ, Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Στη συνέχεια, μετέφερε στον Υπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες, νοικοκυριά και αγρότες, ενώ τόνισε την ανάγκη στήριξης των ευάλωτων συνανθρώπων μας που πλήττονται περισσότερο εξαιτίας της αύξησης των τιμών και των πληθωριστικών πιέσεων.

Από μεριάς του χαιρέτισε τα μέτρα στήριξης που έχει λάβει η κυβέρνηση προς άμβλυνση του αυξημένου κόστους ενέργειας, παρόλα αυτά τόνισε ότι πρέπει να δοθεί επιπλέον στήριξη κυρίως στον πρωτογενή τομέα (Γεωργία, Κτηνοτροφία) προς διευκόλυνση των παραγωγών εν όψει της έναρξης της νέας καλλιεργητικής χρονιάς.

«Η αύξηση του κόστους ενέργειας σε συνδυασμό με την αύξηση των τιμών σε φυτοφάρμακα και ζωοτροφές ασκούν έντονες πιέσεις στον ελληνικό αγροτικό κόσμο ο οποίος πρέπει να στηριχτεί πάση θυσία προς αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων», κατέληξε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…