Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Θύμα απαγωγής από  τον σύντροφό της 28χρονη από την Σταυρούπολη

Θύμα απαγωγής από  τον σύντροφό της 28χρονη από την Σταυρούπολη

0

Κατήγγειλε ότι ο 38χρονος την έδεσε και την κρατούσε επί  20 ώρες στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της Σταυρούπολης

 

Του ζήτησε να χωρίσουν, όπως κατήγγειλε – Έστειλε μήνυμα σε φίλο της με το σημείο που βρισκόταν  και την βρήκε η αστυνομία – Ο 38χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

 

Μια καταγγελία για απαγωγή τάραξε αυτές τις μέρες την μικρή κοινωνία της Σταυρούπολης. Ειδικότερα 28χρονη κατήγγειλε τον 38χρονο σύντροφό της ότι την έδεσε μέσα στο αυτοκίνητο του και κατόπιν την μετέφερε στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της Σταυρούπολης (Τζον Φιλ) όπου και σύμφωνα με την καταγγελία την κρατούσε δεμένη όμηρο επί 20 ώρες.

Η 28χρονη κατήγγειλε ότι του ζήτησε να χωρίσουν και την έδεσε και την απήγαγε

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η 28χρονη και ο 38χρονος διατηρούσαν σχέσεις και τον τελευταίο καιρό διέμεναν μαζί σε κατοικία στην Σταυρούπολη. Η κοπέλα κατάγεται από τον Δαφνώνα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία που ώθησε τον φερόμενο ως δράστη να προβεί στην ενέργεια για την οποία κατηγορείτε είναι ότι η κοπέλα του εξέφρασε την επιθυμία της να διακόψει μαζί του. Αυτό ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Έστειλε μήνυμα σε φίλο της με το σημείο που βρισκόταν  και την βρήκε η αστυνομία  

Αναφορικά δε με το πως κατάφερε να απελευθερωθεί, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κάποια στιγμή που αποσπάστηκε η προσοχή του 38χρονου μπόρεσε να στείλει ένα μήνυμα σε κάποιον φίλο της για το που βρίσκεται. Μέσω αυτού ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μετέβη στο σημείο όπου και βρήκε την κοπέλα και συνέλαβε τον 38χρονο μετά την καταγγελία της για απαγωγή.

Να σημειώσουμε ότι το περιστατικό συνέβη πριν τρεις μέρες. Μετά την καταγγελία και την σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της απαγωγής, και την προανάκριση ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…