Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Στην Ξάνθη έρχεται πάντα το Καρναβάλι!

Στην Ξάνθη έρχεται πάντα το Καρναβάλι!

0

Παρά τους περιορισμούς, ο δήμος Ξάνθης επιχειρεί με τον αποκριάτικο διάκοσμο να φέρει τις Απόκριες στην ψυχολογία των ξανθιωτών

Στις 24 Φεβρουαρίου ξεκινά επισήμως η περίοδος των ΘΛΕ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο στολισμός για το φετινό καρναβάλι. Παρότι πρόκειται να μη γίνουν για 3η συνεχόμενη φορά εκδηλώσεις λόγω των συνθηκών της πανδημίας, ωστόσο ο δήμος Ξάνθης επιχειρεί να φτιάξει αποκριάτικο κλίμα, ανεβάζοντας την ψυχολογία των ξανθιωτών.

Την Τρίτη ξεκίνησε ο στολισμός της πόλης, με αρχή την τοποθέτηση λογοτύπου υπό το σύνθημα ‘’I LOVE CARNIVAL XANTHI’’ κάτω από τον Πύργο του Ρολογιού.

Ξεκίνησε από χθες το πρωί οι εργασίες για τον αποκριάτικο στολισμό

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει φέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας και συνάμα να έχει επηρεάσει και την  περίοδο της αποκριάς, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως θα καταργήσουμε το κέφι και το χαρούμενο γιορτινό διάκοσμο! Με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε ο αποκριάτικος στολισμός από την πλατεία της Ξάνθης  και θα επεκταθεί τις επόμενες ημέρες και σε άλλα σημεία του κέντρου της πόλης.

Θυμίζουμε ότι το θέμα των φετινών ΘΛΕ είναι «Απόκριες με λάθος μάσκα Κεφάλαιο ΙΙ». Ξεκινά στις 24/2 και θα διαρκέσει έως τις 6/3.

Χρύσα Κιατίπη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…