Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Σήμερα το δεύτερο μέρος του Συμποσίου για το Tai Chi από τη ΦΕΞ

Σήμερα το δεύτερο μέρος του Συμποσίου για το Tai Chi από τη ΦΕΞ

0

Διοργανώνεται από το Εργαστήρι Tai Chi Chuan της ΦΕΞ και επικεντρώνεται σε πρακτικές εφαρμογές και την αξία της άσκησης στην καθημερινή ζωή

 

Το Εργαστήρι Tai Chi Chuan της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης συνδιοργανώνει με την Cheng Dao Academy of Tai Chi Chuan, Άρτα και το Flow Taiji Center, Αθήνα το 1ο Διαδικτυακό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙ ΤΣΙ & ΤΟ ΤΣΙ ΓΚΟΥΝΓΚ 2021 ‘GOLDEN TALKS’.

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του  1ου Μέρους του Συμποσίου που ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2021 με τίτλο ‘ΤΟ ΤΑΙ ΤΣΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ – TAI CHI THROUGH THE LENSE OF SCIENCE’ οι διοργανωτές προσκαλούν στο  2ο Μέρος  με γενικό τίτλο ‘Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙ ΤΣΙ & ΤΣΙ ΓΚΟΥΝΓΚ – THE ESSENCE OF TAICHI & QIGONG ‘

(Πρακτικές, εφαρμογές και αξία της άσκησης στην καθημερινή ζωή), που διοργανώνεται σήμερα, Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00.

Το Συμπόσιο έχει ως σκοπό την προαγωγή του Τάι Τσι και του Τσι Γκουνγκ, την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και υποστήριξη των ασκούμενων και των εκπαιδευτών/ριών/δασκάλων στις πρακτικές αυτές, στις εφαρμογές αυτών και στα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας.

Βασικότεροι άξονες είναι η δημιουργία μιας διαδικτυακής πλατφόρμας ανταλλαγής του τεράστιου θησαυρού γνώσεων, της ιστορίας και των εξειδικευμένων πεδίων μελέτης και εμβάθυνσης.

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν και αναζητούν την καλύτερη κατανόηση, την διερευνητική μελέτη και την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο που διέπεται από αμοιβαίο σεβασμό και κανόνες καλής συνεργασίας.

 

Πληροφορίες για τη διοργάνωση

Γλώσσα Συμποσίου: Ελληνική

Συντονιστές: Δρ. Βασίλης Δρούγας, Έμη Χατζηπαναγιώτη και Δημήτρης Τσολακίδης

Εισηγητές του 2ου Μέρους: Ελένη Κουταλά, Δημήτρης Τσολακίδης, Διονύσης Τσετσέλης, Γιώργος Πετρούνιας, Δρ. Γεώργιος Βαβέτσης

Προαπαιτείται εγγραφή για την παρακολούθηση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…