Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Περιφερειακή Σύνθεση: Ανοίγει ο τουρισμός, αλλά παραμένει κλειστή η δίοδος Αγίου Κωνσταντίνου

Περιφερειακή Σύνθεση: Ανοίγει ο τουρισμός, αλλά παραμένει κλειστή η δίοδος Αγίου Κωνσταντίνου

0

Νέα σειρά επερωτήσεων στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο

Ζητούνται εξηγήσεις για όσα έχουν γίνει στη Δράμα σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την εταιρία παραγωγής με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Νέες επερωτήσεις κατέθεσε η Περιφερειακή Σύνθεση προκειμένου να συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τα θέματα που θέτουν είναι: η αντιπλημμυρική θωράκιση της ΠΕ Ροδόπης και ειδικότερα η διαχείριση του ποταμού Λίσσου, οι εκκρεμότητες σε μία σειρά από τεχνικά έργα που πρέπει να γίνουν στην ΠΕ Ξάνθης (ΕΟ 55) καθώς και η τουριστική προετοιμασία της Περιφέρειας μας ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν. Όπως επισημαίνεται: «ενώ η Ελλάδα ετοιμάζεται για το «άνοιγμα» του Τουρισμού, η Περιφέρεια μας διατηρεί ακόμη κλειστή τη δίοδο από και προς τη Βουλγαρία στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ξάνθη, ενώ δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία για τις κινήσεις προσέλκυσης τουριστών με βάση και τον νέο σχετικό νόμο. Επιπλέον καταδεικνύεται από την παράταξή μας ότι η Διοίκηση δεν στηρίζει την αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων ως ενταγμένο μνημείο στη Λίστα Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO».

Η παράταξη ζητά ακόμη εξηγήσεις για όσα έχουν γίνει στη Δράμα σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με τις ψήφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πέρασε το νομοσχέδιο για την άυλη πολιτιστική κληρονομιά

Τι ειπώθηκε στην συζήτηση Υπερψηφίσθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπου…