Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πέντε διακινητές συνελήφθησαν σε Ξάνθη και Έβρο

Πέντε διακινητές συνελήφθησαν σε Ξάνθη και Έβρο

0

Ο ένας μετέφερε με ΙΧ τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες στην Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης. Άλλος οδηγώντας νταλίκα προσπάθησε να μπει στη χώρα κρύβοντας τέσσερις ακόμα ανάμεσα σε εμπορεύματα

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή 24-25/02, σε περιοχές της Ξάνθης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, πέντε  διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,  το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν  διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων συνελήφθη ένας άντρας, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας νταλίκα μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο ανάμεσα σε εμπορεύματα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντάς τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Στην τρίτη περίπτωση, βραδινές ώρες την 24/25-2-2021 στην παρέβρια περιοχή Γεμιστής Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τρεις διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με φουσκωτή βάρκα, έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Και από τις τρεις υποθέσεις κατασχέθηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, μία νταλίκα, μία πλαστική βάρκα και χρηματικό ποσό.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κατασχέθηκε ως κλεμμένο πολυτελές SUV στους Κήπους

Είχε δηλωθεί ως κλαπέν – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν από τις αρχές της Γαλλιάς. Εμφανώς πλαστό…