Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οι διακρίσεις στην Αντιπτέριση του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης συνεχίζονται…

Οι διακρίσεις στην Αντιπτέριση του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης συνεχίζονται…

0

Στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αντιπτέρισης, του 2022, που φέτος έγινε στο Βόλο, το Σαββατοκύριακο, 12-13/2/2022, η παρουσία μας έγινε για άλλη μια φορά αισθητή!

Ο αθλητής μας, Βασίλειος Δαμιανίδης κατάφερε με τον συναθλητή του από τον Α.Σ.ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ Κομοτηνής, Νίκο Τζεβελεκίδη, να περασουν στη 16αδα, με πολύ καλή εμφάνιση. Μας έχει συνηθίσει,  άλλωστε,  σε διακρίσεις!!!

Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές!!! Συγχαρητήρια, Βασίλη,  για άλλη μια φορά, μας έκανες υπερήφανους!!!

Όμως,  ο Βασίλης δεν ήταν ο μόνος από τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ,  που τα βλέμματα θαυμασμού έπεσαν πάνω του! Και ο μικρός Χρίστος Λαζαρίδης εντυπωσίασε με την ποιότητα της τεχνικής του.  Συγχαρητήρια,  Χρίστο, το μέλλον σου ανήκει! Περιμένουμε πολλά από τις αθλητικές σου εμφανίσεις!

Θερμά συγχαρητήρια όμως και στον ακούραστο και χαρισματικό προπονητή μας, Χαράλαμπο  Ιορδάνου, που πάντα με τις οδηγίες του, τις τεχνικές του και τις τακτικές του, μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του, το μεράκι του και την αγάπη του για την Αντιπτέριση και τον Αθλητισμό!!! Εύγε,  Μπάμπη!!!

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή, 20/2/2022 με τις κατηγορίες υ15 και υ19, όπου θα κάνουν ντεμπούτο και αρκετοί πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές μας !

#με_τον_ΓΑΣ_ΑΡΙΩΝ_ΞΑΝΘΗΣ

Η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία Νατάσα Μακρή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…