Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Μπαίνει στις ράγες» τουριστικό τρένο για τη διαδρομή Δράμα-Παρανέστι–Σταυρούπολη–Τοξότες- Ξάνθη

«Μπαίνει στις ράγες» τουριστικό τρένο για τη διαδρομή Δράμα-Παρανέστι–Σταυρούπολη–Τοξότες- Ξάνθη

0

Τέθηκε στο πλαίσιο της νέας συνάντησης των δημάρχων Δράμας, Ξάνθης και Παρανεστίου, όπου παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΜΕΑΣ Ήφαιστος

Στολίδι για τη Δράμα και την ιστορία της είναι το Μουσείο Τρένων, το οποίο δημιουργήθηκε με την αγάπη και το μεράκι ανθρώπων που αφιέρωσαν τη ζωή τους στα τρένα και στον ίδιο τον άνθρωπο, σημείωσε ο δήμαρχος Ξάνθης με αφορμή την πρόσκληση του Δημάρχου Δράμας, Χριστόδουλου Μαμσάκου να το επισκεφθεί. Οι Δήμαρχοι Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης και Παρανεστίου, Αναστάσιος Καγιάογλου επισκέφτηκαν τον χώρο όπου στεγάζεται προσωρινά το Μουσείο Στη συνέχεια, ακολούθησε  μια πολύ ουσιαστική συζήτηση, με τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου (ΜΕΑΣ) ΗΦΑΙΣΤΟΣ, Παναγιώτη Μακρόπουλο, τους Εφόρους του ΔΣ Μιχάλη Βασιλειάδη, Στράτο Τσεπίλη και τους Εθελοντές των εργασιών Παύλο Τζιβανόπουλο και Κωνσταντίνο Βούλκο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Γενικοί Γραμματείς των Δήμων Ξάνθης, Σοφία Ψωμά και Παρανεστίου, Θωμάς Δασκάλου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας Δήμου Ξάνθης, Παναγιώτης Αμβροσιάδης και ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Δράμας, Μανώλης Χατζόπουλος.

Με συντονισμένες δράσεις προγραμματίζεται η συνεργασία των τριών Δήμων και με φορείς, όπως ο ΜΕΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ, που τα ενεργά του μέλη με εθελοντική διάθεση προσφέρουν στον τόπο. Πρόθεση των δημάρχων είναι να κυκλοφορήσει ένα τουριστικό τρένο στη διαδρομή, Δράμα-Παρανέστι–Σταυρούπολη–Τοξότες- Ξάνθη. Προς αυτό τον σκοπό,οι Δήμαρχοι Ξάνθης, Δράμας και Παρανεστίου συνεργάζονται άριστα και σύντομα θα ανακοινωθούν κοινές-στοχευμένες και ουσιαστικές- δράσεις, για την τουριστική ανάπτυξη των τριών περιοχών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σήμερα η κεντρική προεκλογική ομιλία του Στράτου Κοντού

Θα παρουσιάσει τους υποψήφιους του συνδυασμού “Η Ξάνθη Αλλιώς”   Σήμερα, …