Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Κατασχέθηκαν 67 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στον Έβρο

Κατασχέθηκαν 67 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στον Έβρο

0

Συνελήφθησαν τέσσερις άντρες-Επιχείρησαν ανεπιτυχώς να περάσουν έξι σάκους με κάνναβη στην Τουρκία μέσω του Έβρου

Περισσότερα από 67 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας το πρωί της Τετάρτης,16/02 στην παρέβρια περιοχή των Ψαθάδων Έβρου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις άντρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, καθώς επίσης για παράνομη είσοδο στη χώρα και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας εντόπισαν τους δράστες να κατέχουν έξι σάκους με πενήντα έξι συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 67 κιλών και 620 γραμμαρίων με σκοπό την εξαγωγή τους στην Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου.

Σημειώνεται ότι οι δράστες οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και μία πλαστική βάρκα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…