Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελαιόλαδα και σπορέλαια σε 75 οικογένειες από την επιχείρηση Ανδρέας Κονωνάς «σούπερ μάρκετ Φθηνή Αγορά PLAZA»

Ελαιόλαδα και σπορέλαια σε 75 οικογένειες από την επιχείρηση Ανδρέας Κονωνάς «σούπερ μάρκετ Φθηνή Αγορά PLAZA»

0

Οι «Γυναίκες της Αγάπης» εξαργύρωσαν το έκτο δώρο της λαχειοφόρου του Κοινωνικού Λαχείου, που ήταν στα αδιάθετα

 

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 εξαργυρώθηκε το έκτο δώρο της λαχειοφόρου με τον τίτλο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ 2021. Ο τυχερός έκτος αριθμός ήταν ο 04082, ο οποίος κλήρωνε μία δωροεπιταγή αξίας 250,00€ προσφορά της επιχείρησης ΚΟΝΩΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ «σούπερ μάρκετ Φθηνή Αγορά PLAZA» με ΑΦΜ 156038020 ΔΟΥ Ξάνθης, στη Μπρωκούμη 14 στην Ξάνθη με τηλ.2541022131.

Ο τυχερός λαχνός παρέμεινε στα αδιάθετα-απούλητα λαχεία του Συλλόγου της «ΑΓΑΠΗΣ» και ως εκ τούτου βάσει της συμβολαιογραφικής πράξης της λαχειοφόρου κάτοχος και δικαιούχος είναι ο φορέας διοργάνωσης.

Η διοικούσα επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» αποφάσισε να εξαργυρώσει τη δωροεπιταγή και να προμηθευτεί ελαιόλαδα και σπορέλαια προκειμένου να μοιραστούν στις επόμενες προγραμματισμένες διανομές των εβδομήντα πέντε (75) ωφελούμενων οικογενειών που επικουρεί μέσω της Στέγης Προσφοράς & Αγάπης.

Τα ελαιόλαδα και σπορέλαια παρέδωσε με ιδιαίτερη χαρά ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Ανδρέας Κονωνάς στα μέλη της φιλανθρωπικής επιτροπής «Γυναίκες της Αγάπης» (Ελένη Κριεζή, Παρασκευή Κεχαγιά, Κυριακούλα Ελευθεριάδου, Ελένη Τσακιρίδου και Έφη Γρηγοριάδου) παρουσία του Α’ Αντιπροέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» κ. Γεωργίου Παπαευστρατίου.

«Ευχαριστούμε Ανδρέα για την συμπαράσταση τόσο τη δική σου όσο και της οικογένειάς σου. Σου ευχόμαστε Καλές Δουλειές  και όσα καλά κάνεις να σου γυρίζουν πολλαπλάσια», σημειώνει σχετικά ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης «η Αγάπη».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…