Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ενέργεια Διαβούλευση από το δήμο Ξάνθης για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρονικών Οχημάτων

Διαβούλευση από το δήμο Ξάνθης για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρονικών Οχημάτων

0

Διαθέσιμο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο στην ιστοσελίδα του δήμου για τις προτιμήσεις των μέσων μετακίνησης των πολιτών και τα πιθανά κίνητρα για μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση

 

Ο Δήμος Ξάνθης, παράλληλα με άλλους δήμους της χώρας, εκπονεί Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ), το οποίο αποτελεί βασικό εργαλείο εκκίνησης στην προσπάθεια προώθησης καθαρών μορφών μετακίνησης.

Όπως σημειώνει, «η ανάπτυξη αποδοτικών πολιτικών κινήτρων μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τόσο την ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτροκίνησης όσο και την ανάπτυξη των σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και για το λόγο αυτό, η άποψη των πολιτών είναι πολύ σημαντική».

Στο πλαίσιο της διαδικασίας Διαβούλευσης που προωθεί ο Δήμος Ξάνθης έχει εκπονηθεί μία έρευνα (Ερωτηματολόγιο), μέσω της πλατφόρμας googleform, για την ανάπτυξη πολιτικής κινήτρων η οποία απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην έρευνα, απαντώντας εύκολα και γρήγορα -ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 2 με 3 λεπτά.

Οι ερωτήσεις που τίθενται αφορούν τους τρόπους μετακίνησης στην πόλη καθώς και τα κίνητρα για μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Υπογραμμίζεται ότι η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και ανώνυμη.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ενέργεια
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…