Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διασυλλογικός αγώνας αγωνιστικής αναρρίχησης– open Κομοτηνής

Διασυλλογικός αγώνας αγωνιστικής αναρρίχησης– open Κομοτηνής

0

Αφιερωμένος στη μνήμη του Ερμή Θεοχαρόπουλου

Σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δυσκολίας στην Κομοτηνή αφιερωμένος στην μνήμη του Ερμή Θεοχαρόπουλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ο Ε.Ο.Σ Κομοτηνής παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστό το άθλημα σε περισσότερο κόσμο, διοργάνωσε τον  αγώνα αυτό.

Ο Ε.Ο.Σ Ξάνθης συμμετείχε με μια πολυπληθή ομάδα, με  αθλητές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αναρρίχηση, με πολύ καλή παρουσία.

Από τον Ε.Ο.Σ Ξάνθης έλαβαν μέρος στις προαγωνιστικές κατηγορίες οι: Θεοδωράκης Γρηγόρης, Μπατσακίδης Χρήστος, Τρανόπουλος Νικόλας, Φάκα Χρυσή, Μάνου Ειρήνη, Βασιλόπουλος Αλέξης, Καργιώτης Οδυσσέας, Τρανόπουλος Στρατής, Κούτρα Κωνσταντίνα, ΜάνουΛεωνόρα, Τσιγγενοπούλου Δήμητρα, Τσιτιρίδη Μαρία, Τσιγγενόπουλος Γιάννης.

Στις αγωνιστικές κατηγορίες οι: Μπέρτος Βασίλης, Βαλσαμίδης Ιάσωνας και Παλτατσίδου Ζωή.

Η αναρρίχηση, ολυμπιακό πλέον άθλημα, από άποψη εγκαταστάσεων έχει πολλές ανάγκες, τόσο σε χώρους προπόνησης όσο και αγώνων. Η διεύρυνση του αθλήματος της αναρρίχησης στην πόλη μας περιορίζεται από την έλλειψη σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε τους γονείς των μικρών αθλητών που υποστήριξαν την συμμετοχή των παιδιών, αναλαμβάνοντας την μετακίνησή τους στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…