Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Τεράστια παράπονα από τη διαιτησία για το 0-0 στην Ηγουμενίτσα

ΑΟΞ: Τεράστια παράπονα από τη διαιτησία για το 0-0 στην Ηγουμενίτσα

0

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου εξέδωσε η ΠΑΕ

`Κλώτσησε άλλη μία ευκαιρία ο ΑΟΞ να πλησιάσει την Βέροια που είχε ρεπό την 20η αγωνιστική, με τη λευκή ισοπαλία που πήρε στην Ηγουμενίτσα από το Θεσπρωτό.

Ωστόσο η ξανθιώτικη ΠΑΕ αποδίδει ευθέως το αποτέλεσμα στο εγκληματικό λάθος του διαιτητή Βάτσιου, να μην καταλογίσει πέναλτι στο  26 υπέρ της ομάδας. Αυτή ήταν και φάση που σημάδεψε το παιχνίδι, όταν δηλαδή ο Gavric ανατράπηκε από τον Ζιώγα μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Βάτσιος αρνήθηκε να καταλογίσει το πέναλτι και επιπλέον έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ομάδας μας για «θέατρο»!

Η ΠΑΕ Ξάνθης εξέδωσε οργίλη ανακοίνωση στο ημίχρονο για το συμβάν όπου αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το τεράστιο λάθος του Αριστείδη Βάτσιου, ο οποίος έχει καταφέρει να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς ήταν δυνατόν να μην καταλογίσει ο διαιτητής το οφθαλμοφανές πέναλτι που όλη η Ελλάδα είδε στην ανατροπή του Nenad Gavric στο 26’, τιμωρώντας επιπλέον τον παίκτη μας με κίτρινη κάρτα για «θέατρο»! Και όλα αυτά, ενώ ο κ. Βάτσιος βρισκόταν σε απόσταση μόλις δύο μέτρων από τη φάση!

Μόνο οι λέξεις ντροπή και αηδία ταιριάζουν σε αυτό που βλέπουμε απόψε στην Ηγουμενίτσα… Ελπίζουμε τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο να μην ξαναδούμε το ίδιο έργο

Μετά τη φάση αυτή, ο ρυθμός έπεσε σταδιακά και οι μεγάλες ευκαιρίες έλειψαν. Ο Ginsari είχε την καλύτερη στιγμή στο 40′, αμέσως μετά την είσοδό του στον αγώνα στη θέση του τραυματία Θυμιάνη, αλλά το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής αποκρούστηκε από τον Κίναλη. Ο Μολδαβός επιθετικός προσπάθησε να απειλήσει και στο 77′, όμως ανακόπηκε με λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ…

Στην επανάληψη, η πίεση της Ξάνθης έγινε ακόμη πιο έντονη και στο 56′ ο Γκάβριτς  εκτέλεσε φάουλ με τον Μπάτζιο να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Κίναλη. Στο 60′ και το 62′ Αλί Μπαμπά και Τσέλιος δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σοβαρά την εστία των γηπεδούχων. Η Ξάνθη είχε την κατοχή αλλά δεν απειλούσε την εστία του Θεσπρωτού και στο 76′ σε γύρισμα του Μιχαήλ ο Ίτσο παραλίγο να κάνει γκέλα επιχειρώντας ντρίμπλα σε αντίπαλο (Σαραντίδη) αλλά έστω και δύσκολα κατάφερε να απομακρύνει. Στο 88′ ο Πολίμος επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ. Η ομάδα του Βούλιτς συνέχιζε να πιέζει με ανορθόδοξο τρόπο αλλά δεν κατάφερε κάτι αφού στη φάση του 90+3′ ο Γκάβριτς εκτέλεσε φάουλ ο Βιθέντε Γκόμεθ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς που ολοκληρώθηκε στο “Χ”.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Juan Ramon Rocha): Κίναλης, Valente, Βασιλάκης (90′ Γώγος), Ganchier, D’Alessio, Ζιώγας, Στεργίου (46′ Λύγκας), Ramirez, Romero (46′ Κωνσταντίνου), Γεωργούσης (69′ Δημήτρουλας), Bonilla (68′ Σαραντίδης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Zoran Vulic): Izzo, Πολίμος, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Ουνγιαλίδης, Δόρης, Θυμιάνης (39′ Ginsari), Gomez, Τσέλιος (83′ Monrose), Gavric, Ali Baba.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…