Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Σπουδαία εμφάνιση με 5άρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΟΞ: Σπουδαία εμφάνιση με 5άρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

0

Διέλυσε την αντίπαλό της η ξανθιώτικη ομάδα με 5-2

Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Ξάνθη, που συνέτριψε την Αναγέννηση Καρδίτσας με 5-2 για τη 17η αγωνιστική της Betsson Super League 2 και έκανε μία καινούργια αρχή.

Οι παίκτες του Zoran Vulic έδειξαν την αξία τους και πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, χωρίς να αφήσουν περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Ο Διαμαντόπουλος άνοιξε εξ επαφής το σκορ στο 7′, ο Ginsari διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας με κοντινή προβολή στο 23′, ο Διαμαντόπουλος βρήκε και πάλι δίχτυα ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι στο 37′, για να λήξει το ημίχρονο με 4-0 χάρη σε καταπληκτικό σουτ του Τσέλιου στο 39′.

O Ali Baba ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0 έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο 69′. Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν να μειώσει σε 5-2 με γκολ του Μάνιου (74′) και του Larrea (79′), όταν πλέον όλα είχαν κριθεί.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους Αργύριο Νταβέλα και Νικόλαο Τυριακίδη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Τακίδης (ΕΠΣ Κιλκίς).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Zoran Vulic): Izzo, Τζανακάκης, Παπάζογλου (63’Φαζός), Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης (46′ Ουνγιαλίδης), Δόρης, Gomez (63′ Θυμιάνης), Τσέλιος,Ginsari (45’+2′ Ali Baba), Ibraimi, Διαμαντόπουλος (72′ Monrose).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Κοτσώνης, Larrea, Γκουγκούδης, Μπάλλας (72′ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (39’Badibanga),Bengoa (60′ Vidal),Brambilla (39′ Γκίνη), Bianconi (60′ Μάνιος).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…