Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Άνετη νίκη με 3-0 επί του Πιερικού

ΑΟΞ: Άνετη νίκη με 3-0 επί του Πιερικού

0

Παραμένει τρίτη η ομάδα της Ξάνθης στο -1 από τη δεύτερη ΑΕΛ

Αποστολή εξετελέσθη για τον ΑΟ Ξάνθη απέναντι στον Πιερικό, τον οποίο κέρδισε με 3-0 σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, επιστρέφοντας στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Aν και αρχικά δυσκολεύτηκε στην συνέχεια η Ξάνθη κατάφερε να φτάσει στην εντός έδρας νίκη επί του Πιερικού με 3-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Στην 3η θέση με 32 βαθμούς η Ξάνθη, στην 15η ο Πιερικός με 15 με την ομάδα της Κατερίνης να βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όσον αφορά την υπόθεση παραμονής.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και ήταν εκείνοι που δημιουργούσαν συνεχώς φάσεις. Το γκολ ήρθε στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Εμπουσί έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-0.

To σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, με την ομάδα του Ζόραν Βούλιτς να πιέζει. Στο 86’ ο Τσέλιος έκανε το 2-0 και ο Δεληγιαννίδης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Zoran Vulic): Izzo, Δεληγιαννίδης, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Ουνγιαλίδης, Θυμιάνης (90’+1’ Παπάζογλου), Gomez, Τσέλιος (90’+1 Τσιλιγγίρης), Gavric (90’+1 Κρητικός), Monrose (82′ Ginsari), Διαμαντόπουλος (73′ Ali Baba).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Eboussi, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Χαρτσιάς (88′ Κριμιτζάς), Μηλιώτης, Sudar (71′ Φωκαΐδης), Τόσκας, Ντίνας (80′ Καρανάτσιος), Παπαδόπουλος (71′ Ζαφειράκης), Κανούλας (71′ Bouoli).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…