Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Super League 2: Εκτός χρονοδιαγράμματος κινδυνεύει να βρεθεί το πρωτάθλημα από τις πολλές αναβολές

Super League 2: Εκτός χρονοδιαγράμματος κινδυνεύει να βρεθεί το πρωτάθλημα από τις πολλές αναβολές

0

Σκέψεις να πάει πίσω το μπαράζ!

Απ’ ότι φαίνεται ούτε η 13η αγωνιστική της Super League 2 θα διεξαχθεί στο σύνολό της, χωρίς… απώλειες. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης ήταν τέσσερα τουλάχιστον τα παιχνίδια κι από τους δύο ομίλους που ήταν προς αναβολή λόγω κορωνοϊού.

Οι συνεχείς αναβολές έχουν φέρει τα πάνω- κάτω στο πρόγραμμα της κατηγορίας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για να προλάβει να διεξαχθεί το πρωτάθλημα στα χρονικά όρια που έχουν τεθεί. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι περισσότερες ομάδες να παίζουν nοn stop μέχρι τέλος Απριλίου.

Ήδη 39 αγώνες δεν έχουν διεξαχθεί και είναι δεδομένο οτι ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει κι άλλο. Κενές ημερομηνίες υπάρχουν, αλλά λίγες. Δύο κενές Τετάρτες υπάρχουν μέσα στον Ιανουάριο, τρεις τον Φεβρουάριο, τρεις τον Μάρτιο και μόλις μια τον Απρίλιο! Τον Μάιο υπάρχουν τα μπαράζ, ωστόσο υπάρχει η σκέψη κατόπιν συνεννόησης και με τη Super League 1, να πάει πιο πίσω η ημερομηνία του μπαράζ.

Όπως ανέφερε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ οι ημερομηνίες, για την ώρα, βγαίνουν οριακά.

«Ως τώρα οι ημερομηνίες μας βγάζουν οριακά. Έχουμε προνοήσει και έχουμε αφήσει κάποιες κενές ημερομηνίες, γιατί ξέραμε ότι θα είχαμε αναβολές λόγω κορονοϊού. Αν έχουμε κι άλλες αναβολές, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Τον Μάιο έχουμε τα μπαράζ και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Άντε να πάμε 10-15 ημέρες μετά. Θα βρούμε τον τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της διοργανώτριας.

Παράλληλα μίλησε και για τις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο που θα είναι στην ίδια γραμμή με τις προτάσεις της Super League 1.

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Super League. Περιμένουμε τις προτάσεις της και θα καταθέσουμε κι εμείς. Θα ζητήσουμε και την αρωγή της Πολιτείας. Συζητάμε αν θα υπάρξουν δύο τερματοφύλακες θετικοί, πώς θα παίξει μια ομάδα;

Είναι και το ζήτημα των rapid και των pcr τεστ. Αυτή τη στιγμή το μόνο έσοδο των ομάδων είναι από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Περιμένουμε ως το τέλος του μήνα να πάρουμε χρήματα και από το Στοίχημα», πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Αγωνιστική έχει το πρόγραμμα σήμερα Τετάρτη (12/1) και αύριο Πέμπτη (13/1), αλλά είναι σίγουρο ότι αρκετά παιχνίδια θα αναβληθούν. Οι αποφάσεις για ποια από τα παιχνίδια θα διεξαχθούν, θα παρθούν μετά τα αποτελέσματα των ελέγχων που θα γίνουν στις ομάδες.

Τετάρτη 12/1-15.00

Αναγέννηση Καρδίτσας – Βέροια ERTFLIX

Πιερικός – ΠΟΤ Ηρακλής

Ξάνθη – Πανσερραϊκός

Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Β’

Καβάλα – Απόλλων Λάρισας

Αλμωπός Αριδαίας – ΑΕΛ

Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Β

Πέμπτη 13/1-15.00

Νίκη Βόλου – ΑΟ Τρίκαλα

ΡΕΠΟ: Απόλλων Πόντου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …