Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στήριξη στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης παρείχαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου

Στήριξη στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης παρείχαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου

0

Αντιπροσωπεία μαθητών με τις υπεύθυνες καθηγήτριες επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στην Αλεξανδρούπολη και παρέδωσε χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο σχολείο

 

Στις 20/12/21 το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη. Εκεί, αντιπροσωπεία του 15-μελούς μαζί με τους καθηγητές τους παρέδωσαν χρηματικό ποσό στις υπεύθυνες του Παιδικού χωριού SOS για την κάλυψη κάποιων αναγκών τους.Το ποσό συγκέντρωσαν οι μαθητές της Α Γυμνασίου στα πλαίσια της δράσης “Νοιάζομαι και Ενεργώ” που ανέλαβαν οι καθηγήτριες του Γυμνασίου κ. Α. Καλλίδου, Α. Τόνια, Χ. Χατζοπούλου και Κ. Πασχαλίδου. «Μέσα από τη δράση αυτή οι μαθητές μας έδειξαν την αλληλεγγύη τους και αγάπη τους σε συνομηλίκους τους που αντιμετωπίζουν κάποια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα», σημείωσε σχετικά η Διευθύντρια κα Τάτσιου.

Το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης βρίσκεται στο Αρίστηνο του Δήμου Αλεξανδρούπολης και φιλοξενεί σήμερα 20 παιδιά που καλύπτουν ένα μεγάλο ηλικιακό φάσμα και μεγαλώνουν με τη φροντίδα των γονέων SOS και ενός συνόλου επιστημόνων που μεριμνούν για την ψυχική και σωματική τους υγεία.

Τα παιδιά του Χωριού SOS είναι πλήρως ενταγμένα στην κοινωνική ζωή της τοπικής κοινωνίας, φοιτούν στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης, παρακολουθούν φροντιστήρια, αθλητικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες κ.α, χάρη στις εργώδεις προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τέλος 8 λεπτών από 1η Ιουνίου σε καθορισμένες συσκευασίες πλαστικών

Αφορά πλαστικά μπουκάλια με ετικέτα που περιέχουν πολυβινυλοχλωρίδιο   Κατά οκτώ λεπτ…