Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ψηλά παραμένει η θετικότητα στα rapid test του δήμου Ξάνθης

Ψηλά παραμένει η θετικότητα στα rapid test του δήμου Ξάνθης

0

69 θετικά σε 308 τεστ την Παρασκευή. Το πρόγραμμα των rapid test για την επόμενη εβδομάδα

 

Σε σύνολο 308 ελέγχων την Παρασκευή προέκυψαν 69 θετικά στο δήμο Ξάνθης. Το ποσοστό θετικότητας αντιστοιχεί σε 22,4%. Σήμερα, Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 rapid test θα διενεργούνται στο ISOBOX, δίπλα στο Κέντρο Υγείας Ξάνθης (πρώην ΙΚΑ), από τις 9:30 έως τις 13:30.

Ο Δήμος Ξάνθης, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τη διενέργεια δωρεάν rapid test, από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, κατά τις ώρες 8:30 με 14:00.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι της εβδομάδας ολοκληρώνονται το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στο ISOBOX, δίπλα στο Κέντρο Υγείας Ξάνθης (πρώην ΙΚΑ), από τις 9:30 έως τις 13:30.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία είναι οι πολίτες να γνωρίζουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και να έχουν, απαραίτητα, την αστυνομική τους ταυτότητα.

Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα για δωρεάν τεστ στις δημόσιες δομές διάγνωσης covid-19 έχουν όλοι οι πολίτες, ενώ, όπως είναι γνωστό, σχετική βεβαίωση εκδίδεται μόνον για τους εμβολιασμένους.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τέλος 8 λεπτών από 1η Ιουνίου σε καθορισμένες συσκευασίες πλαστικών

Αφορά πλαστικά μπουκάλια με ετικέτα που περιέχουν πολυβινυλοχλωρίδιο   Κατά οκτώ λεπτ…