Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Παραμένει δημοτικός ο κινηματογράφος του Φλοίσβου στην Αλεξανδρούπολη

Παραμένει δημοτικός ο κινηματογράφος του Φλοίσβου στην Αλεξανδρούπολη

0

Διαβεβαίωση του δημάρχου σε αντιπροσωπεία της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης, που τον επισκέφθηκε στο δημαρχείο

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη είχε την προηγούμενη εβδομάδα στο γραφείο του Δημάρχου αντιπροσωπεία της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης, αποτελούμενη από τη νυν πρόεδρο Σοφία Τερζούδη και τους διατελέσαντες στο παρελθόν προέδρους Κώστα Πανταζίδη, Μάκη Βλυσίδη, Κούλα Καφετζή και Βαγγέλη Μανωλόπουλο. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Θεόδωρος Βουρδόλης και η σύμβουλος του Δημάρχου Μαρία Γιαννακίδου. Η συνάντηση – που ήταν προγραμματισμένη από καιρό μετά από πρόσκληση του Δημάρχου – έγινε σε φιλικό και γόνιμο κλίμα. Εκ μέρους της ΚΛΑ εκφράστηκε ο προβληματισμός και η αντίθεση της στον ανακοινωθέντα σχεδιασμό της ΤΙΕΔΑ για παραχώρηση του χώρου του Φλοίσβου, ο οποίος θα μπορούσε να στερήσει από τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης από έναν χώρο πολιτιστικής έκφρασης και δράσης. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την αγάπη και το σεβασμό του για το έργο της Λέσχης και διαβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι ο Φλοίσβος θα παραμείνει δημοτικός κινηματογράφος υπό τη διαχείριση της ΚΛΑ. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα μέλη της ΚΛΑ δέχθηκαν την εν λόγω δέσμευση του δημάρχου η υλοποίηση της οποίας μετά και από την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων τυπικών διαδικασιών, θα διασφαλίσει τη συνέχιση της εύρυθμης και ποιοτικής λειτουργίας του δημοτικού θερινού κινηματογράφου.

Αναβάλλει τις προβολές της η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Παράλληλα, λόγω της βεβαρημένης επιδημιολογικής κατάστασης σε όλη τη χώρα και ειδικότερα στην περιοχή η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης αποφάσισε την προσωρινή αναβολή των τακτικών προβολών της για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στις 20 Απριλίου στην Ξάνθη

Μαζί τους οι «Λάχνισμα» από την Ξάνθη Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά, επιστρέφου…