Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κύπελλο Ελλάδος: Στον αέρα οι σημερινοί προημιτελικοί αγώνα λόγω του χιονιά

Κύπελλο Ελλάδος: Στον αέρα οι σημερινοί προημιτελικοί αγώνα λόγω του χιονιά

0

Η επέλαση του χιονιά στην Αττική και γενικότερα στην Ελλάδα ενδέχεται να οδηγήσει στην αναβολή και των άλλων αγώνων των προημιτελικών του Κυπέλλου!

Δεν είναι μόνο το ματς – ρεβάνς της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό που έχει αναβληθεί. Η αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου αναβλήθηκε οριστικά λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και την αδυναμία μετάβασης της αποστολής των «Πρασίνων».

Ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι όλο το Κύπελλο σε κίνδυνο λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μπορεί να αναβληθούν και οι ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και της Λαμίας με τον Άρη.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το πρόγραμμα το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ έχει οριστεί για τις 17.00 σήμερα Τετάρτη, το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός για τις 18.30 την ίδια μέρα και το Λαμία – Άρης για τις 20.00 (πάλι σήμερα Τετάρτη). Οι άνθρωποι της ΕΠΟ θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις με βάση το τι καιρικές συνθήκες θα επικρατούν και εάν υπάρχει περιθώριο ή όχι να γίνουν αυτοί οι αγώνες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τρίτη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα η Στέλλα Ορφανίδη του ΑΠΟΦΚΑ

Εξασφάλισε την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο αν και μαθήτρια της 1ης Λυκείου Μία μεγάλη επιτ…