Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κότσι Μοσχαρίσιο με Κρασί

Κότσι Μοσχαρίσιο με Κρασί

0

4-5 μοσχαρίσιο κότσι σε φέτες

1 μεγάλο κρεμμύδι ροδέλες

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 νεροπότηρο κρασί λευκό

2 ντομάτες τριμμένες

1 κύβο βοδινού

λίγο αλεύρι

λάδι, αλάτι

πιπέρι

Αλευρώνουμε τις φέτες από το κότσι, τις περνάμε ελαφρά από το τηγάνι και τις στρώνουμε σε γάστρα. Αλλάζουμε το λάδι στο τηγάνι μας και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με το κρασί.

Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, τον κύβο, αλάτι και πιπέρι (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε και διάφορα βότανα για άρωμα π.χ. θυμάρι, βασιλικό κλπ).

Αφήνουμε να πάρει μία βράση και κατόπιν περιχύνουμε με τη σάλτσα μας το κρέας.

Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 2 ώρες

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπακαλιαρόπιτα από την Κεφαλονιά

-1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο -500-600 γρ. παστό μπακαλιάρο -100 γρ. ρύζι καρολίνα -1 κρεμ…