Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κλειστά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Ξάνθης αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Κλειστά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Ξάνθης αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου

0

 

Με απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελη

Λόγω των πολικών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν

 

 

Πολικές θα είναι αύριο οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή μας. Οι προγνώσεις που δίνονται για αύριο, στις 8 το πρωί είναι από -5 έως -8 βαθμούς Κελσίου. Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα η θερμοκρασία κυμάνθηκε την ίδια ώρα από 0 έως -1ο C, γι’ αυτό και ορθώς ο Δήμος δεν έκλεισε τις σχολικές μονάδες, ενώ ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Διευθυντές των σχολείων έθεσαν τη θέρμανση σε λειτουργία σε όλες τις σχολικές αίθουσες από το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο, οι καιρικές προγνώσεις, αύριο, κρίνονται εξαιρετικά ακραίες. Για τον λόγο αυτό:

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης αποφασίζει την αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης που βρίσκονται στα όρια του Δήμου, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, εξαιτίας του πολικού ψύχους που θα επικρατήσει στην περιοχή μας. Μέγιστο καθήκον είναι η ασφάλεια των μαθητριών και μαθητών του Δήμου μας – προτεραιότητα όλων, η προστασία της υγείας των νέων ανθρώπων του τόπου μας. Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί τη δομή «Καιρικά Νέα Θράκης» και τους ανθρώπους της, για τη συνεργασία και τις υπηρεσίες που παρέχουν στον Δήμο μας, όλο το 24ωρο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…