Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε όλο το νομό

Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε όλο το νομό

0

Δε θα πραγματοποιηθεί μάθημα με τηλεκπαίδευση

Για δεύτερη μέρα αργία στις περιοχές που έπληξε βαριά ο χιονιάς

 

Με αποφάσεις των δημάρχων και αύριο, Τετάρτη, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλο το νομό. Διαδοχικά οι δήμαρχοι εξέδωσαν σήμερα αποφάσεις, προκειμένου να ενημερώσουν ότι δε θα ανοίξουν τα σχολεία, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που αναμενόταν από τις πρωινές ώρες.

Διευκρινίζεται ότι μάθημα δεν θα πραγματοποιείται ούτε με τηλεκπαίδευση, καθώς σύμφωνα με την ερμηνεία που δόθηκε στο έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, κάθε περιοχή όπου λαμβάνεται απόφαση για κλείσιμο των σχολείων από τις τοπικές αρχές, θεωρείται πληγείσα. Πάντως στο νομό μας, υπάρχουν επαρκείς ποσότητες πετρελαίου σε όλα τα σχολεία, ώστε να μη δημιουργηθεί θέμα χαμηλών θερμοκρασιών εντός των αιθουσών, όταν ξεκινήσει εκ νέου η δια ζώσης διδασκαλία.

 

Παράταση της αργίας λόγω κακοκαιρίας και για την Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

Σημειώνεται ότι, παράταση της αργίας της 25ης Ιανουαρίου λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και για αύριο, Τετάρτη 26/01, ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατά την προγραμματισμένη ενημέρωση. Όπως είπε ο υπουργός, η  αργία παρατείνεται στις περιοχές που επλήγησαν δηλαδή σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …