Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδίωξη οχήματος διακινητή με οκτώ επιβαίνοντες στον Έβρο

Καταδίωξη οχήματος διακινητή με οκτώ επιβαίνοντες στον Έβρο

0

Ο διακινητής πλαστό δελτίο ταυτότητας και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών της Ρουμανίας, τα οποία και κατασχέθηκαν

 

Συνελήφθησαν την Παρασκευή, 7-1-2022, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο διακινητές, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι, σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού Λευκίμμης Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.  Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης – διακινητής έφερε πλαστό δελτίο ταυτότητας και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών της Ρουμανίας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ, στο ύψος του Δυτικού Κόμβου της Εγνατίας οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, συνέλαβαν τον άλλο διακινητή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…