Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΜΘ: Έξι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε καταστήματα

ΑΜΘ: Έξι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε καταστήματα

0

Και επτά πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων από πολίτες της Περιφέρειας

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 53.659 έλεγχοι, από τους οποίους οι 22.430 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 506 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 6 συλλήψεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 24 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Αναλυτικά οι έλεγχοι και τα αποτελέσματα:

  • 416 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων 7 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • 7 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ, εκ των οποίων, 5 στην Ήπειρο και 2 στο Βόρειο Αιγαίο.
  • 80 παραβάσεις και 6 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Ειδικότερα, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτες, εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…