Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Συναυλία Μουσικών συνόλων με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και Παραδοσιακά Κάλαντα

Συναυλία Μουσικών συνόλων με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και Παραδοσιακά Κάλαντα

0

Την Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στο Μέγαρο», διοργανώνει σε συνεργασία με το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κομοτηνής Συναυλία Μουσικών συνόλων με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και Παραδοσιακά Κάλαντα, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19.30 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Μία ματιά στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής

Το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής ιδρύθηκε το 1993.  Η λειτουργία του προσφέρει υψηλή παιδεία και μουσική καλλιέργεια στους μαθητές του και συμβάλει στην ανάπτυξη της πολιτιστικής συνείδησης των πολιτών συμμετέχοντας στις περισσότερες εκδηλώσεις της πόλης. Το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κομοτηνής έχει συμμετάσχει σε μαθητικούς μουσικούς διαγωνισμούς με διάφορα μουσικά σχήματα και έχει βραβευθεί πολλές φορές.

Πληροφορίες

Η παράσταση είναι δωρεάν.

Η είσοδος ελεύθερη για τα παιδιά κάτω των 4 ετών, για όλους τους ενήλικες απαραίτητη είναι η επίδειξη κατά την είσοδο πιστοποιητικού νόσησης ή εμβολιασμού και ταυτότητας, ενώ για τα παιδιά 4-17 ετών δύνανται να προσκομίσουν self-test 24 ωρών. Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του Covid-19. Κατά τη διάρκεια της παράστασης είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Τέλος, απαιτείται η ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr στη συνέχεια κάνετε click στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο online κρατήσεις θέσεων / online booking, εκτυπώνετε την κράτηση και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…