Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σταθερή η κατάσταση της υγείας της μικρής Νάντιας

Σταθερή η κατάσταση της υγείας της μικρής Νάντιας

0

Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο – Διακομίστηκε ανήμερα των Χριστουγέννων

 

Υπέστη κάταγμα στο κρανίο μετά από πτώση από την αγκαλιά συγγενικού της προσώπου

 

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης το βρέφος 4 μηνών που διακομίσθηκε από το νοσοκομείο Ξάνθης ανήμερα Χριστουγέννων με σοβαρό κάταγμα στο κρανίο και εσωτερική αιμορραγία, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία που έγινε. Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από το νοσοκομείο Ξάνθης μετά από επικοινωνία γιατρών με το Ιπποκράτειο.

Έπεσε από την αγκαλιά συγγενικού προσώπου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης που διενήργησε έρευνα δεν προέκυψε αστυνομικό ούτε ποινικό ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για ένα ατύχημα. Ειδικότερα το κοριτσάκι έπεσε από την αγκαλιά συγγενικού του προσώπου και χτύπησε στο κεφάλι. Άμεσα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης αλλά επειδή δεν υπάρχει Νευροχειρουργική και Παιδοχειρουργική κλινική ώστε να αντιμετωπιστεί το τραύμα κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο όπως και έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διοικήτρια Νοσοκομείου Ξάνθης, Έλενα Ροφαέλα : «Μαζί με την χαρά των ημερών ας προσευχηθούμε ώστε αυτή η παιδική ψυχή να βγει νικήτρια»

Όπως δήλωσε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης  με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «…. Είναι κάποιες στιγμές που νιώθουμε ότι τα προβλήματα μας λυγίζουν… Είναι όμως πολλές οι στιγμές που νιώθουμε πολύ δυνατοί και υπερήφανοι γι αυτό που κάνουμε κάθε μέρα στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Χθες, ανήμερα Χριστουγέννων, κινητοποιηθήκαμε όλοι για να βοηθήσουμε την μικρή Νάντια… Μαζί με την χαρά των ημερών ας προσευχηθούμε ώστε αυτή η παιδική ψυχή να βγει νικήτρια. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας, το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ ΕΚΕΠΥ και την 4η ΥΠΕ».

Ο Γιατρός Φώτης Καζαντζίδης, σε ανάρτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με το θέμα: «Η μικρή Νάντια , μόλις στους 4 πρώτους μήνες ζωής της χρειάστηκε να κλάψει γιατί χτύπησε… Κάταγμα στο κρανίο, αιμορραγία στον εγκέφαλο…είπε η αξονική.

Η κινητοποίηση μεγάλη , τα τηλεφωνήματα πολλά…

Διακομιδή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ…

Η μικρή Νάντια έφτασε σώα έχοντας στο στόμα της μια πιπίλα…

Είναι Χριστούγεννα!!!

Και τα Χριστούγεννα γίνονται θαύματα…».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…