Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ψηφίζει δια περιφοράς προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή ο δήμος Τοπείρου

Ψηφίζει δια περιφοράς προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή ο δήμος Τοπείρου

0

Θα προηγηθεί δια περιφοράς συνεδρίαση για τη γνωμοδότηση της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης επί του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος

Δια περιφοράς» Συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου θα λάβει χώρα την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 από ώρα 11.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ. με το παρακάτω μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Τοπείρου οικονομικού έτους 2022 και έγκριση ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης (Ο.Π.Δ.) οικονομικού έτους 2022- Στοχοθεσία 2022.

Θα προηγηθεί από ώρα 10.00 π.μ. έως 11.00 π.μ. τακτική συνεδρίαση επίσης «δια περιφοράς, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:  Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος 2022.

ΘΕΜΑ 2ο: Αποδοχή επιχορήγησης από το ΥΠΕΣ (Κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

Ακόμη, «δια περιφοράς» Συνεδρίαση, της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου Τοπείρου θα λάβει χώρα σήμερα, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 από ώρα 12.00 μ.μ. έως 13.00 μ.μ. με το μοναδικό θέματα ημερήσιας διάταξης: «Γνωμοδότηση δημοτικής επιτροπής Διαβούλευσης στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την σύνταξη του προσχεδίου του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 και του Τεχνικού Προγράμματος 2022».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…