Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Προβολή της ταινίας “Sleep Tight” από την «Γέφυρα»

Προβολή της ταινίας “Sleep Tight” από την «Γέφυρα»

0

Την Κυριακή το απόγευμα

Η Κινηματογραφική Ομάδα ”Γέφυρα” του πολιτιστικού συλλόγου φοιτητών προβάλλει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 7.30 μμ την ταινία “Sleep Tight”-Θυρωρός, στο χώρο της στις απέναντι από τη λέσχη εστιών.

Ο «Θυρωρός» αποτελεί έναν κρυμμένο εντός τεσσάρων τοίχων αστικό τρόμο με πρωταγωνιστή τον Σέζαρ, έναν μοναχικό θυρωρό ενός συγκροτήματος πολυκατοικιών που ενώ περνάει καθημερινά απαρατήρητος, γνωρίζει έως την τελευταία λεπτομέρεια τις ζωές των ενοίκων. Ανακαλύπτει σταδιακά ότι η δυστυχία τους τού προκαλεί ένα αίσθημα ευφορίας και αυτό γίνεται πλέον το κίνητρο του στη ζωή. Μία από τους ενοίκους, η νεαρή Κλάρα, που χαρακτηρίζεται από την διάχυτη αισιοδοξία της, αποτελεί το βασικό του θύμα και αρχίζει μαζί της ένα ακραία σαδιστικό παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Χάιμε Μπαλαγκέρο, ο Θυρωρός αποτελεί μια ταινία ικανή να εμπλέξει τον θεατή στα νήματα της ιστορίας, καθώς τον προετοιμάζει για τα δεινά που θα προκαλέσει ο πρωταγωνιστής στα θύματά του.

Η προβολή θα ακολουθεί τα πρωτόκολλά για την προστασία ενάντια του κορωνοϊού και θα γίνεται έλεγχος στην είσοδο του κτηρίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες όποτε η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται εγκαίρως ή να υπάρχει επικοινωνία με την ομάδα για κράτηση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βιβλιοπρόταση της Παρασκευής: «Η χαμένη άνοιξη» του Στρατή Τσίρκα

Ιούλιος 1965. Ο Αντρέας, δεκαοχτώ χρόνια πολιτικός πρόσφυγας, επιστρέφει επιτέλους στην πα…