Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πολύτεκνη δημότισσα καταγγέλλει τους περιορισμούς στις εκπτώσεις της ΔΕΥΑΞ

Πολύτεκνη δημότισσα καταγγέλλει τους περιορισμούς στις εκπτώσεις της ΔΕΥΑΞ

0

«Υλοποιούμε ό,τι ακριβώς επιβάλλει η απόφαση, που ψηφίστηκε από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου», επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης Ιπ. Καμαρίδης

 

Δημότισσα της Ξάνθης με επώνυμη καταγγελία της διαμαρτύρεται για τα εισοδηματικά κριτήρια που τίθενται στις εκπτώσεις προς ειδικές ομάδες του πληθυσμού, σημειώνοντας ότι και η ίδια, ούσα πολύτεκνη στερείται της ελάφρυνσης, αφού εργάζεται και η ίδια και ο σύζυγός της. Σε επιστολή της προς το δήμαρχο σημειώνει: «Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, καθώς ούσα πολύτεκνη μητέρα με 4 ανήλικα τέκνα μου αφαιρέσατε το δικαίωμα στην έκπτωση που δικαιούμουν από την ΔΕΥΑΞ, διότι φρονείτε ότι οι πολύτεκνοι γονείς  που εργάζονται και οι δύο καθίστανται πάμπλουτοι! Κατά την άποψή σας, δικαίωμα στην πολυτεκνία και στις εκπτώσεις που απορρέουν από αυτήν, έχουν συγκεκριμένοι κάτοικοι του δήμου, που είτε αποκρύπτουν εισοδήματα, είτε ζουν συστηματικά παρασιτικά εις βάρος όλων των υπόλοιπων νομιμοφρόνων δημοτών.

Συγγνώμη που γεννάμε πολλά παιδιά, γιατί το θέλουμε, τα αγαπάμε και τα γαλουχούμε με τέτοιον τρόπο, ώστε να διαπλάσσουμε άξιους και ικανούς πολίτες της κοινωνίας και όχι απλά για να λαμβάνουμε τα επιδόματα.

Με τα 5 ευρώ που εξοικονομούσαμε από την έκπτωση τον μήνα, σαφώς και δεν ήταν δυνατόν να εξασφαλίσουμε τα έξοδα τεσσάρων  παιδιών, ωστόσο το εκλαμβάναμε ως αναγνώριση από τον Δήμο Ξάνθης, για το ότι πολιτογραφούμε σε αυτόν Ξανθιώτες Νομοταγείς πολίτες.

Δυστυχώς, για το «φαίνεσθαι» έχετε χρήματα , για το « είναι» όμως, σας λείπουν! Οφείλω να συγχαρώ  δημάρχους και  συμβούλια άλλων δήμων της χώρας, οι οποίοι όχι μόνο μεριμνούν για την έκπτωση στο νερό αλλά  παράλληλα και στα δημοτικά τέλη. Θλίβομαι και αισχύνομαι που είμαι εγγεγραμμένη δημότισσα του Δήμου Ξάνθης!».

Κληθείς να απαντήσει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης Ιπποκράτης Καμαρίδης επανέλαβε, μιας και το θέμα έχει τεθεί και άλλες φορές το τελευταίο διάστημα ότι, «δεν έχουμε αλλάξει τίποτε στην απόφαση που έλαβε η προηγούμενη διοίκηση, Εφαρμόζουμε την απόφαση με το πλαφόν που συναρτάται από τα εισοδήματα, όπως ακριβώς ψηφίστηκε. Είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρήσουμε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος

Ολοκληρώθηκε η…απόβαση των τουρκικών γρι – γρι που σάρωναν όλο τον χειμώνα τα αφρόψαρα Ο μ…